Menu

przystawki i zupy

talerz tatar

RĘCZNIE SIEKANY TATAR Z REGIONALNEJ
POLĘDWICY WOŁOWEJ

WIEJSKIE ŻÓŁTKO, CHLEB NASZEGO WYPIEKU

49 PLN
talerz carpaccio burak

CARPACCIO Z BURAKA

BURAK W PLASTRACH Z KARMELIZOWANYM KOZIM SEREM, PRAŻONY ORZECH WŁOSKI W MIODZIE, Z BALSAMICZNYM DRESSINGIEM

28 PLN
5

KREM NI Z GRUSZKI NI Z PIETRUSZKI

GRUSZKA, KORZEŃ PIETRUSZKI, SŁODKA KRUSZONKA Z SEREM PLEŚNIOWYM

28 PLN
talerz rosół

ROSÓŁ Z KACZKI

MAKARON, SERDUSZKO, LUBCZYK

25 PLN
cayla1-150730-unsplash.jpg

KREM Z PIECZONEJ DYNI

PRAŻONE PESTKI DYNI, PTYSIE

25 PLN
zurek-na-zeberkach nie nasze

KLASYCZNY ŻUREK

WĘDZONY BOCZEK, KIEŁBASA, LESNE GRZYBY, JAJO Z WOLNEGO CHOWU

32 PLN
talerz krem pomidor

KREM Z POMIDORÓW

SER FETA, PTYSIE, OLIWA SZCZYPIORKOWA

25 PLN

dania MĄCZNE

WSZYSTKIE PIEROGI ORAZ SZAGÓWKI SĄ PRZEZ NAS RĘCZNIE LEPIONE

talerz grzyby z kapustą

PIEROGI Z KONFITOWANĄ KACZKĄ

MODRA KAPUSTA

47 PLN
talerz piergoi z mięsem

PIEROGI Z KAPYSTĄ I GRZYBAMI LEŚNYMI

ZASMAŻANA CEBULKA

40 PLN
plaketka pod menu

PIEROGI UKRAIŃSKIE

KWAŚNA ŚMIETANA, SKWARKI SŁONINY, CEBULKA

37 PLN

dania główne

talerz stek

STEK Z DOJRZEWAJĄCEJ 21 DNI
POLĘDWICY WOŁOWEJ

PIECZARKA KASZTANOWA, PIECZONE ZIEMNIAKI W ROZMARYNIE I CZOSNKU, SEZONOWE WARZYWA

125 PLN
talerz kaczka

KONFITOWANE UDKO Z KACZKI

SZAGÓWKI, MODRA KAPUSTA Z RODZYNKAMI, PUREE JABŁKOWE, SOS PIECZENIOWY Z TYMIANKIEM

69 PLN
talerz schab

KULTOWY SCHABOWY Z KOŚCIĄ ZE
ŚWINI PUŁAWSKIEJ

MAŚLANE PUREE ZIEMNACZANE, PIECZARKA SAUTE, KARMELIZOWANA CEBULKA, MIZERIA

65 PLN
plaketka pod menu

FILET Z PSTRĄGA TĘCZOWEGO

MAŚLANE PUREE ZIEMNIACZANE, GARNISH Z PRAŻONEGO JARMUŻU, KOPER WŁOSKI, BIAŁY WINNY SOS Z ZIELONĄ OLIWĄ SZCZYPIORKOWĄ

69 PLN
talerz turbot

FILET Z LOSOSIA MOWIE

PIECZONE ZIEMNIAKI, GARNISH Z PRAŻONEGO JARMUŻU, KOPER WŁOSKI, BIAŁY WINNY SOS Z ZIELONĄ OLIWĄ SZCZYPIORKOWĄ

69 PLN
Zdjecie-WhatsApp-2023-10-12-o-16.06.27_6b7e6d31

RISOTTO Z GRZYBAMI LEŚNYMI

PARMEZAN

39 PLN
plaketka pod menu

MAKARON Z PESTO DYNI

CUKINIA, PARMEZAN, ZIOŁA

35 PLN

dESERY

Picsart_24-01-28_11-14-13-460

GRUSZKA PIĘKNEJ HELENY

GRUSZKA W SYROPIE CYTRYNOWYM Z WANILIĄ W POLEWIE CZEKOLADOWEJ, LODY WANILIOWE, MALINOWY SOS

35 PLN
talerz creme brulee

CREME BRULEE

27 PLN
toffie 1

STICKY TOFFEE PUDDING

DAKTYLOWA MUFFINKA, SOS TOFFE, BITA ŚMIETANA, MALINOWY SOS, ŚWIEŻE JEŻYNY

30 PLN
DODATKOWO

SZEF Kuchni poleca

KREM Z PIECZONEJ DYNI

25 PLN

PRAŻONE PESTKI DYNI, PTYSIE


STEK Z SELERA Z SOSEM CAFE DE PARIS

MAŚLANE PUREE ZIEMNIACZANE, RUKOLA, POMIDORKI KOKTAJLOWE

30 PLN

DODATKOWO

LUNCH TYGODNIA !

WTOREK-PIĄTEK 13:00 - 16:30

Co Tydzień szykujemy dla Was nowe pomysły na zestaw lunchowy w postaci zupy i drugiego dania. 

Z myślą by każdy mógł znaleźć coś dla siebie do wyboru w opcji Wege oraz mięsnej.

39 pln

krem
Zdjęcie WhatsApp 2023-10-05 o 20.58.08_07a0ee45
Zdjęcie WhatsApp 2023-10-12 o 16.06.27_6b7e6d31
kurczak

SPRÓBUJ TEŻ NASZYCH NAPOJÓW SEZONOWYCH

ZALEŻNIE OD PORY ROKU SERWUJEMY DLA WAS ROZGRZEWAJĄCE HERBATY ORAZ NAPOJE CHŁODZĄCE !